• Imprimeix

Joan Corominas, nou president del Consell Social de la Universitat de Barcelona

Torna
Dimecres, 03 d'octubre de 2018
El Govern ha nomenat Joan Corominas Guerin com a nou president del Consell Social de la Universitat de Barcelona (UB) en substitució del seu predecessor en el càrrec, Salvador Alemany, que havia esgotat el seu mandat. Així queda reflectit avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya que publica el seu nomenament després que el Govern de la Generalitat el fes efectiu dilluns.
 
Joan Corominas Guerin (Barcelona, 1954) és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on es va especialitzar en Organització Industrial. També va cursar un Programa de Direcció General (PDG) de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE).
 
Des de l’any 2016 ha estat president en funcions del Consell Social de la Universitat de Barcelona (UB) i vicepresident des del 2008. Ha estat patró i vicepresident primer de les següents Fundacions del grup de la Universitat de Barcelona: Fundació Bosch i Gimpera; Fundació Parc Científic de Barcelona; Fundació Institut de Formació Contínua de la UB; Fundació Josep Finestres; Fundació Solidaritat UB; Fundació Montcelimar; i Fundació Agustí Pedro i Pons.
 
En l’àmbit professional és conseller de Sabadell Consumer Finance, des de 2018 i de Sabadell-Urquijo Banca Privada, des de 2010. Anteriorment, va ser president de Sabadell Aseguradora Cia. De Seguros y Reasegurados S.A (1997-2008), després d’haver-ne estat vicepresident i conseller. Així mateix, ha estat president del Consell de Digitek Micrologic S.A. (1995-2001), i administrador de Vapor Vila Fuste S.A., Vallcor S.A., Corpre S.A., i Edificios  Mercantiles S.A. (1988-1993). També ha estat gerent de Filana S.A., i de Laboratoris Knickerbocker SAE (1982-1988).

Més informació