• Imprimeix

Més de 33.000 estudiants finalitzen avui les PAU 2018

Torna
Dijous, 14 de juny de 2018
PAU 2018

PAU 2018

Avui, últim dia de les PAU, els més de 33.000 estudiants matriculats enguany s’han examinat, al matí, de Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. A partir de les 14 hores, faran les últimes proves corresponents a Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Disseny, Literatura catalana, i Tecnologia industrial.
 
Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 27 de juny per internet al portal https://accesuniversitat.gencat.cat.. En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.
 
Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya el proper 20 de juliol.
 
Els exàmens en format PDF estan disponibles al web de Canal Universitats, a l’adreça: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/
 
 
La PAP per als graus d’Educació
 
Els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) que volen cursar estudis d’educació infantil o d’educació primària han de realitzar la prova d’aptitud personal (PAP) que té lloc amb posterioritat a les PAU.
 
Els 3.401 estudiants matriculats (2.892 l’any passat) a la PAP s’examinaran dissabte vinent, 16 de juny, en horari de matí, en cinc seus universitàries ubicades a Barcelona, al campus de Bellaterra de la UAB, Girona, Tarragona i Lleida.

La PAP per accedir als graus en Educació infantil i primària consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític (2 hores de durada), i un altre de competència logicomatemàtica (1 hora i 30 minuts).

Més informació