• Imprimeix

El Govern i les universitats catalanes participen en la 18a edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls

Torna
Dijous, 08 de març de 2018
El Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) té un estand propi al saló, que se celebra avui i divendres, per informar sobre l’accés a la universitat i l’oferta de graus i màsters
Saló Valls

Saló Valls

La Secretaria d’Universitats i Recerca, a través del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), que integra totes les universitats catalanes, participa a la 18a edició de l’Espai de l’Estudiant. El saló se celebra avui i divendres a la Sala Kursaal de Valls (Alt Camp).
 
L’estand del CIC ofereix informació sobre l’accés a la universitat, l’oferta d’estudis de graus i de màsters universitaris, i tots els aspectes relacionats amb les universitats de Catalunya.
 
Per la secretària general del CIC, Mercè Jou, el saló vallenc “s’ha consolidat com un punt de trobada per informar-se de tota l’oferta d’estudis del sistema universitari català”. Una oferta molt àmplia sobre la qual, segons Jou, “cal informar i orientar de forma personalitzada els estudiants per tal que prenguin una elecció encertada que els sigui d’utilitat pel seu futur acadèmic i professional”. En aquesta línia, Jou ha lamentat amb contundència la presència a la mostra d’un estand dels Centres Docent Militars de Formació, ja que “els exèrcits no tenen en cap cas la funció d’educar els joves, sinó més aviat la de reclutar-los per a una activitat professional que no té res a veure amb l’evolució personal ni amb el progrés del coneixement en benefici del conjunt de la societat”.
 
L’objectiu de l’Espai de l’Estudiant, que durant l’edició anterior va rebre 6.000 visitants, és apropar l’oferta formativa als estudiants d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius. El saló també està obert al públic en general que estigui interessat en màsters, postgraus, cursos d’especialització, tallers ocupacionals i no reglats o formació permanent que estaran presents en els 53 estands de l’edició d’enguany.
 
El Consorci Pro-Universitari de l’Alt Camp-Conca de Barberà organitza aquest certamen de referència per als estudiants i els professionals de l’ensenyament secundari i superior de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Més informació