• Imprimeix

Més de 32.000 estudiants finalitzen les PAU 2017

Torna
Dijous, 15 de juny de 2017
Avui, últim dia de les PAU, els 32.055 estudiants matriculats enguany s’han examinat, al matí, de Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. Els exàmens han transcorregut amb total normalitat. A la prova de Dibuix artístic, per exemple, el tema d’enguany ha estat Naturalesa i transformació i els alumnes han hagut de desenvolupar els seus dibuixos a partir d’obres de joves artistes catalans exposades durant aquest curs acadèmic. A la prova de Llatí han hagut de traduir un passatge de la Guerra de les Gàl·lies i identificar, a partir d’un mapa, la ciutat de Tàrraco. A partir de les 14 hores, faran les últimes proves corresponents a Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Literatura catalana, i Tecnologia industrial.
 
Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 28 de juny per internet al portal Accesnet (https://accesnet.gencat.cat). En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.
 
Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya el proper 20 de juliol.
 
Els exàmens en format PDF estan disponibles al web de Canal Universitats, a l’adreça: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/

Més informació