• Imprimeix

Comunicat de la Secretaria d'Universitats i Recerca en relació amb la vaga d'estudiants convocada a les universitats catalanes

Torna
Dijous, 11 de maig de 2017
Un cop recollides les dades facilitades per les universitats públiques catalanes durant la jornada de vaga convocada per un sindicat d’estudiants, la Secretaria d’Universitats i Recerca informa que l’activitat acadèmica a les aules s’està desenvolupant amb normalitat absoluta amb excepcions puntuals, generalment degudes a l’acció dels piquets, en alguns casos encaputxats.
 
·       Universitat de Barcelona: La situació és de normalitat absoluta excepte a la facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació del campus Diagonal, on l’acció dels piquets s’ha traduït en un tancament amb cadenes d’un dels edificis. En la facultat d’Economia i Empresa, també han aparegut bloquejades les entrades amb cadenes i també s’ha bloquejat parcialment l’edifici de Química.  
 
·        Universitat Autònoma de Barcelona: La presència d’estudiants ha estat baixa en vuit dels centres docents a causa de la presència de piquets en alguns dels accessos per carretera i en les entrades a algunes facultats. Hi ha hagut un incident amb la crema de contenidors a l’eix nord del campus de Bellaterra.
 
·         Universitat Politècnica de Catalunya: Normalitat absoluta.
 
·         Universitat Pompeu Fabra: Les classes s’han impartit amb absoluta normalitat en tots els campus de la universitat.  
 
·         Universitat de Lleida: Avui és dia festiu.
 
·         Universitat de Girona:  Normalitat absoluta.
 
·         Universitat Rovira i Virgili: La situació és de total normalitat.

Més informació