• Imprimeix

Vols estar ben informat de les darreres notícies dels Doctorats Industrials?

El butlletí electrònic del Pla de Doctorats Industrials proposa un nou format de subscripció, més segmentat, per millorar la comunicació amb els participants del Pla i altres persones interessades a rebre informació sobre les activitats dels Doctorats Industrials, i millorar també l’oferta de continguts i serveis.

26/06/2018 13:06
R139_RECOM_Butlletí doctorats industrials

Doctorats Industrials

Es proposen tres opcions de subscripció d’acord amb els interessos de cada subscriptor, que es poden seleccionar simultàniament. En primer lloc, hi ha la possibilitat de subscriure’s a les alertes relacionades amb els Doctorats Industrials per rebre les darreres novetats sobre les bases reguladores, recordatoris dels propers terminis i informació sobre la publicació de les resolucions, entre altres. Això representarà aproximadament 10 missatges a l’any.

En una segona oferta, existeix la possibilitat de subscriure’s al butlletí dels Doctorats Industrials per consultar les notícies relacionades amb els projectes de Doctorats Industrials, nous continguts multimèdia i l’agenda d’activitats, entre altres. Aquest tipus de comunicació es rep amb una periodicitat trimestral.

En darrer lloc, hi ha l’oferta de projectes de Doctorats Industrials per rebre informació dels projectes que busquen candidat, on es podran consultar les característiques específiques de l’oferta i presentar una candidatura. Aquesta opció està especialment destinada a estudiants de màster i la seva periodicitat és variable en funció del nombre d’ofertes rebudes.

El Pla de Doctorats Industrials és un instrument del Govern de Catalunya que promou l’establiment de ponts de col·laboració entre el món acadèmic i el món socioeconòmic. La seva finalitat és la millora de la competitivitat i de la innovació del teixit productiu del país a partir de projectes de col·laboració publicoprivada que permetin la generació i la transferència de coneixement i la formació de talent.