• Imprimeix

¿Qué hubo antes del Big Bang?, de Rafael Alemañ

Actualment existeix un consens sobre l’origen de l’univers, que implica un fenomen explosiu que anomenem Big Bang, en el qual s’inicia tot, inclosos l’espai i el temps. Aquest pacte ha restat importància durant dècades a l’aparentment absurda pregunta sobre què hi havia abans que succeís aquest fenomen.

21/04/2017 08:04
R127_RECOM_Qué hubo antes del Big Bang

¿Qué hubo antes del Big Bang?, Rafael Alemañ

Però últimament la cosmologia està fent passos de gegant en avançades teories que comencen a parlar d’escenaris plausibles sobre què hi podia haver abans de la gran explosió, i, gràcies a això, és possible especular sobre situacions similars que donarien lloc, fins i tot, a múltiples universos.

En aquest llibre fascinant, l’autor s’obre camí entre les hipòtesis més actuals, de vegades estranyes i extravagants, de la cosmologia d’avui dia. Per arribar a aquestes hipòtesis fa un repàs del que s’ha pensat, esbrinat i provat en el passat sobre la naturalesa del nostre cosmos, del seu origen i del seu possible final. Tot això fa d’aquest llibre, com diu el seu subtítol, una «breu història de la cosmologia».

 

¿Qué hubo antes del Big Bang?

Rafael Alemañ

Editorial LAETOLI

144 pàgines