• Imprimeix

OECD Research and Development Expenditure in Industry Analytical Business Enterprise Research  ABERD 2008-2015

Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OECD). Diversos autors. Desembre 2017, 89 pàg. ISBN: 978-92-64-28447  

16/05/2018 13:05
OECD Research and Development Expenditure in Industry

La base de dades ANBERD de l’OCDE presenta, cada any des de 1987, dades de la despesa industrial en recerca i desenvolupament dels països de l’OECD i algun altre, desagregades en un centenar de grups industrials i de serveis. Aquesta és la darrera edició, la de l’any 2017, d’aquesta publicació en paper.

Es mostren les dades estadístiques de cada país, del 2008 al 2015, sobre la despesa en R+D per sectors industrials i de serveis. Aquests sectors es relacionen d’acord amb la classificació internacional d’activitats econòmiques ISIC Revision 4. Les dades es presenten en dòlars PPA (USDPPP), amb preus actuals i constants, cosa que les fa comparables dins d’un mateix país al llarg dels anys i també entre països. Les dades incloses en el llibre cobreixen 31 països de l’OCDE i 4 que no en són membres. La sèrie ANBERD constitueix l’única font de dades sobre l’R+D empresarial, detallades i comparables internacionalment. L’R+D empresarial és la part de l’R+D que està més lligada a la creació de nous productes i tècniques de producció.

Si desitgeu consultar aquestes dades, podeu demanar aquest llibre en préstec a la Biblioteca.

Veure més