• Imprimeix

Making the Most of Your H2020 Project

Posar la recerca i els seus resultats en coneixement del públic no científic, d’experts avaluadors, de socis empresarials potencials o de responsables polítics fomenta la col·laboració i la innovació, i contribueix a incrementar l’impacte de la recerca.

26/06/2018 13:06
R139_RECOM_Horizon 2020 Project

Making the Most of Your H2020 Project

Tenint en compte la importància que es dona a l’impacte de la recerca en el programa Horitzó 2020, així com a les activitats que ajuden a demostrar i maximitzar l’impacte social i econòmic del finançament de la recerca i la innovació, els plans efectius de comunicació, difusió i explotació es consideren cada vegada més significatius per a una avaluació reeixida dels projectes.

En el marc del projecte European IPR Helpdesk s’ha elaborat un nou fullet (Making the Most of Your H2020 Project) amb l’objectiu d’aclarir la terminologia tot il·lustrant les diferències entre comunicació, difusió i explotació, i assenyalant les àrees que tenen en comú. L’objectiu és proporcionar una visió general que sigui d’utilitat per desenvolupar l’estratègia comunicativa i avaluar l’impacte del projecte de recerca.