• Imprimeix

Butlletí RECERCAT
La Wahiva i l’aigua

El Consorci de la Costa Brava ha publicat el conte La Wahiva i l’aigua per conscienciar els infants del valor de l’aigua, fent-los reflexionar a l’entorn de tot un seguit d’activitats relacionades amb aquest recurs i que a la nostra societat considerem quotidianes, però vistes des de l’òptica d’una nena originària del desert del Sàhara.

18/04/2018 15:04
R137_REDU_Wahiva

La Wahiva i l’aigua

La Wahiva és una nena saharaui que cada estiu ve a passar uns dies amb una família de casa nostra, i aquí descobreix com és que surt aigua de l’aixeta i on va quan desapareix pel forat de la pica com per art de màgia.

Aquest conte va dirigit preferentment a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys i ha estat elaborat en col·laboració amb La Copa, Cooperativa de Serveis Ambientals.

El Consorci de la Costa Brava es va crear l’any 1971 i està format per la Diputació de Girona i els 27 ajuntaments del litoral gironí amb l’objectiu de donar resposta a l’aleshores incipient problemàtica de la gestió dels recursos hidràulics de la zona i a la preservació de la qualitat de les aigües, especialment les de bany, atesa la importància creixent del turisme com a principal activitat econòmica de la zona.

Més informació