• Imprimeix

IX Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) ha obert la convocatòria del IX Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica (2015), amb l’objectiu d’incentivar els joves investigadors i periodistes a difondre els avenços científics. El premi també té per objectiu estimular que el jovent comuniqui el contingut i el valor de la recerca, a més de facilitar la presència de la divulgació en els mitjans de comunicació.

28/05/2015 12:05
R108_RECOM_IX Premi Joan Oró_GRAN

IX Premi Joan Oró a la divulgació de la recerca científica

La dotació del premi és de 1.000 euros, en qualsevol modalitat, escrita o multimèdia. Les propostes hauran de ser inèdites i podran tractar qualsevol camp de la ciència o la tecnologia. Els participants poden ser joves científics i periodistes de qualsevol nacionalitat o residència amb un límit d’edat de 35 anys. El termini de presentació de propostes al concurs és el 15 de juny del 2015.

Per a aquesta iniciativa, l’ACCC ha tingut el suport de l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ).