• Imprimeix

Genis de Catalunya, d’Albert Casasín

Si voleu descobrir de primera mà les aportacions al món de la cultura, la ciència i el coneixement de 16 catalans genials, aquest és el llibre.

21/04/2016 11:04
R117_RECOM_GenisdeCatalunya

Genis de Catalunya

Genis de Catalunya ens presenta un recull de biografies de catalans que han destacat en diferents àmbits, des de la música fins a la literatura, passant per l’arquitectura i la medicina, la pedagogia, el ball i el futbol. Tot i que alguns d’ells són molt coneguts, de ben segur que hi descobrireu un grapat de fets curiosos, i a més podreu conèixer fets d’alguns personatges de la nostra història sovint oblidats.

Els personatges que hi apareixen són: Narcís Monturiol, Antoni Gaudí, Rosa Sensat, Pau Casals, Joan Miró, Josep Trueta, Margarida Xirgu, Ricard Zamora, Josep Samitier, Fèlix Cardona, Mercè Rodoreda, Mari Pepa Colomer, Carmen Amaya, Jordi Sabater, Joan Oró i Victoria dels Àngels.

Una obra plena d’imatges i fotografies, que, juntament amb les il·lustracions de Mercè Iglesias, fan que aquest llibre de divulgació sigui del gust de petits i grans.

 

Genis de Catalunya
Albert Casasín
il·lustracions de Mercè Iglesias
Editorial La Galera
72 pàgines