• Imprimeix

Butlletí RECERCAT
De mayor quiero ser… científica

De mayor quiero ser… científica és una de les accions vinculades a la iniciativa de divulgació científica «Científicas en biomedicina», coordinada per Joana Magalhaes, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de la Corunya (INIBIC), i finançada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

18/04/2018 15:04
R137_REDU_quiero ser cientifica

De mayor quiero ser… científica

De mayor quiero ser… científica és una sèrie de curts audiovisuals en què nenes i científiques presenten perfils de professionals biomèdiques des de la quotidianitat. La sèrie permet comprendre les tasques que desenvolupen les professionals de diferents àrees de la biomedicina, relacionant-les amb competències STEAM (de l’anglès science, technology, engineering, arts and mathematics) com ara les matemàtiques, les enginyeries, la computació i, fins i tot, l’art. Es fan servir fotografies, dibuixos, animacions i tecnologies interactives per explicar temes complexos de ciència i salut per a tots els públics.

Amb aquesta minisèrie es pretén generar l’associació d’idees o conceptes coneguts amb la seva aplicació a la vida real professional per fomentar les vocacions científiques, estimulant una visió atractiva d’una biomedicina interdisciplinària i reforçant estereotips positius sobre les dones en àmbits cientificotècnics.

Més informació