• Imprimeix

Convocatòria d’agrupacions en tecnologies emergents

S’ha publicat la convocatòria d’agrupacions en tecnologies emergents amb l’objecte d’assignar el cofinançament procedent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a agrupacions en tecnologies emergents per a la realització de projectes concrets de valorització i transferència de resultats del coneixement de frontera o de la recerca en general. La finalitat és accelerar la introducció al mercat de nous productes o processos disruptius o bé generar un benefici social significatiu.

04/10/2018 13:10
014_ Emergents

Convocatòria d’agrupacions en tecnologies emergents

Poden optar a aquests ajuts les agrupacions en tecnologies emergents en els àmbits següents: cervell humà, dades massives en ciències de la vida, energia de fusió, grafè, indústria 4.0, internet de les coses, manufactures additives (3D), tecnologia de processadors de baix consum i tecnologies quàntiques.

La durada dels projectes és de fins a tres anys i el termini d’execució de les activitats finançades ha d’estar comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2022. Només són elegibles les despeses pagades entre l’1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2023.

Publicada al DOGC la convocatòria d’agrupacions en tecnologies emergents.