• Imprimeix

Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales, de Javi Polinario

Aquest manual té per objectiu servir de guia per als investigadors que vulguin endinsar-se en el món de les xarxes socials.

20/04/2017 14:04
R127_RECOM_Cómo_divulgar_ciencia

Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales, de Javi Polinario

El llibre està dividit en nou capítols i conté, a més, un glossari i una extensa bibliografia. Els dos primers capítols són introductoris (“La comunicació 2.0” i “Les xarxes socials generalistes”), i el tercer abraça la relació entre xarxes socials i ciència. En el quart, l’autor parla sobre l’estratègia en les xarxes socials. El cinquè capítol està centrat en la gestió de les xarxes socials, mentre que el capítol dedicat als continguts, el sisè, és probablement el més farcit d’exemples del llibre, a més de ser molt exhaustiu (text, imatges, vídeo, narrativa transmèdia…). Els darrers capítols del llibre estan dedicats a com dissenyar una bona estratègia de comunicació i al blogging.

L’autor, Javi Polinario, és periodista especialitzat en xarxes socials i comunicació digital i actualment treballa a la Universitat Rovira Virgili com a responsable de la comunicació 2.0.


Cómo divulgar ciencia a través de las redes sociales
Javi Polinario
Editorial Círculo Rojo
202 pàgines