• Imprimeix

Butlletins del Centre d’Estudis Demogràfics

El Centre d’Estudis Demogràfics (CED) difon la seva recerca a través dels seus dos butlletins de difusió, Perspectives Demogràfiques (butlletí d’actualitat demogràfica) i el butlletí d’activitats i notícies, a més dels serveis que ofereix en l’àmbit de la demografia aplicada, especialment en el camp de les projeccions de població.

27/09/2018 09:09
R140_RECOM_Butlletins CED

Butlletins informatius del CED

El Butlletí informatiu del Centre d’Estudis Demogràfics informa mensualment de les activitats que es fan al CED mateix i de les que duen a terme els seus membres, tant dins com fora d’aquesta institució. Des del setembre del 2015 inclou informació sobre publicacions, seminaris, congressos, estades de recerca i premis, entre d’altres.

Al gener del 2016 es va començar a publicar trimestralment Perspectives Demogràfiques per apropar de forma didàctica els aspectes més rellevants de la demografia a un públic ampli. Des de la seva publicació s’han tractat temes socioeconòmics com el treball, les migracions i les pensions, a banda de tocar àrees tan rellevants com la fecunditat, les famílies, l’educació, la salut o l’esperança de vida. Cada número tracta un tema concret i la informació es pot trobar en català, castellà i anglès.