• Imprimeix

100 preguntes de química quotidiana

Claudi Mans Teixidó. Cossetània Edicions. Novembre 2017, 208 pàg. ISBN: 9788490346495

14/05/2018 12:05
100 preguntes de química quotidiana

L’autor ens explica en cent capítols curts, cent preguntes de química del dia a dia de forma senzilla i entenedora. Veureu que estem envoltants per la química molt més del que ens pensem.

A mesura que avança la lectura en les explicacions de les 100 preguntes de química quotidiana, sobretot si no tens coneixements d’aquest camp, es comprova que la química és present en gairebé tot el que fem i que no podem viure sense ella. La química té molt de futur per endavant és necessària per al benestar de la societat i per a la salut dels individus.

En el llibre podreu trobar la resposta a preguntes que tots ens fem o ens hem fet en més d’una ocasió. Per exemple, el motiu de la distribució de la taula periòdica, per què l’aigua de l’aixeta té gust diferent depenent de l’aixeta, per què el suavitzant suavitza, de què està fet el paper de plata que tenim a la cuina, per què no podem digerir la fusta, quin futur té la química...

Per tant, si teniu curiositat per saber les respostes i tenir explicacions, saber per què les coses del nostre voltant són com són o voleu ser conscients que estem envoltats per química en la nostra vida quotidiana sense ser-ne conscients del tot i voleu saber quin és el futur de la química, aquest és el llibre que necessiteu. El trobareu tan interessant que voldreu 100 preguntes més.

Comentari: Sira Rodrigo, AGAUR

El llibre està disponible per al préstec i la consulta a la Biblioteca d’Universitats i Recerca.