• Imprimeix

APAIE 2017

L’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE), és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004, a la Universitat de Corea, i integrada per representants de tretze països/regions d’Àsia-Pacífic.

 

Quan

Data20.03.2017 - 23.03.2017

Afegeix al calendari de Google
APAIE 2017 - Kaohsiung (Taiwan)

 

APAIE Conference & Exhibition 2017. La conferència anual de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és la trobada més important de la regió Àsia-Pacífic per a professionals i experts en educació. Té l’objectiu de potenciar la cooperació transfronterera, fomentar la investigació i estimular i facilitar l’intercanvi en matèria d’educació superior a l’Àsia, les regions del Pacífic i arreu del món. Així mateix, vol promoure la internacionalització de les seves institucions acadèmiques i donar-hi suport. Es tracta d’una exposició a gran escala amb més de 1.000 delegats d’arreu del món i uns 100 expositors.

Les cinc universitats d'acollida locals, dirigides per la Universitat Nacional Sun Yat-sen, donaran la benvinguda als distingits convidats a la 12a conferència anual de l’APAIE, que tindrà lloc del 20 al 23 de març del 2017 a Kaohsiung (Taiwan).

El tema de la conferència de l’APAIE 2017 serà ”Nova era, nou horitzó, nova frontera de l’educació superior a l’Àsia i al Pacífic.”: S’hi tractaran les tendències de la globalització i les estratègies corresponents, la col·laboració internacional d’investigació, la mobilitat dels estudiants i els serveis de suport, l’avaluació comparativa i l’avaluació de l’educació superior i les innovacions de mitjans digitals en l’educació superior internacional.

L’esdeveniment inclourà tallers previs a la conferència, exposicions, conferències magistrals, sessions paral·leles, -networking events- i visites a universitats locals.

El primer cop que el sistema universitari català va participar en la conferència anual de l’APAIE va ser l’any 2013 a Hong Kong (Xina); després va fer-ho l’any 2014 a Seül (Corea del Sud); l’any 2015 a Pequín (Xina) i l’any 2016 a Melbourne (Austràlia). Hi participarà per cinquena vegada l’any 2017 a Kaohsiung (Taiwan). 

On

Kaohsiung Exhibition Center

No.39, Chenggong 2nd Road, Qianzhen Dist., Kaohsiung 806, Taiwan