• Imprimeix

Líders en recerca

La secció Líders en recerca del butlletí electrònic Recercat és un espai dedicat a presentar, de manera entenedora i per boca dels seus protagonistes, els projectes d'investigadors que treballen en universitats i centres de recerca de Catalunya reconeguts pel Consell Europeu de Recerca (ERC, en anglès) amb els ajuts Starting Grant iAdvanced Grant a l’excel·lència científica. 

L’any 2007, l’ERC va posar en marxa els ajuts Starting Independent Researcher Grant, destinats a consolidar els grups de recerca de joves investigadors i investigadores que han demostrat un gran potencial en el seu camp. L’any següent, el mateix ERC va establir els ajuts Advanced Investigators Grant, destinats a investigadors consolidats que treballen en recerca d’excel·lència. 

Un cop transcorreguts quatre anys des de les primeres concessions, els resultats obtinguts pels investigadors i investigadores que treballen a Catalunya confirmen l’èxit del sistema català de recerca i la seva política de captació de talent. 

Aquesta pàgina web aplega tots els articles publicats fins ara a la secció del butlletí, per tal que hi pugueu accedir de manera ràpida des d'un mateix lloc web, ordenats cronològicament de més recents a més antics. 

 
 
Data d'actualització:  07.12.2011