Accés al contingut Accés al menú de la secció
Impacte Secretaria
 
 • Pla de doctorats industrials

   

  Has acabat el màster, t’agrada la recerca però voldries poder-la fer dins d’una empresa (en col·laboració amb una universitat), tenir certa estabilitat laboral i obrir-te oportunitats professionals de futur? El Pla de Doctorats Industrials et dóna una sortida.

  Per als estudiants, es tracta d’una magnífica oportunitat per incorporar-se a un entorn altament innovador. Es combina la supervisió acadèmica de la tesi amb la tutoria que proveeixen les empreses en el marc d'un contracte laboral de tres anys de durada, amb una retribució mínima de 22.000 euros bruts/any i que incorpora, a més, altres avantatges com ara la matrícula gratuïta o una borsa de mobilitat.

  Consulta els projectes a: Convocatòria activa / Web: doctoratsindustrials.gencat.cat / Correu electrònic: doctorats.industrials.sur@gencat.cat


 • Accés i admissió a la universitat  
  Aquí podeu trobar la informació general i els terminis de les proves d’accés a la universitat (per a estudiants de batxillerat, de cicles formatius de grau superior, més grans de 25 anys, i més grans de 45 anys), com també informació del funcionament de la preinscripció universitària.
 • Estudis universitaris  
  En el marc de l'espai europeu d'educació superior, l'estructura actual dels estudis universitaris fixa tres cicles conduents a l'obtenció dels corresponents títols universitaris oficials de grau, màster universitari i doctorat.

Actualitat Diumenge, 23 de novembre de 2014

Destaquem

Segueix-nos: